Перейти до основного вмісту

Письменницько-бібліотечний марафон: презентація книги до ювілею письменниці Галини Тарасюк


27 листопада в межах письменницько-бібліотечного марафону та з нагоди ювілею української письменниці, громадської діячки, кавалера Ордена Княгині Ольги ІІІ ст., заслуженої працівниці культури України Галини Тарасюк відбулася презентація книжки Василя Джурана «Відвідала Я знову Чернівці, Як маму» (до 75-річчя з дня народження відомої української письменниці Галини Тарасюк).
Джуран Василь. Вівідала Я знову Чернівці, Як маму. До 75-річчя з дня народження відомої української Галини Тарасюк / Василь Джуран. - Чернівці : "Видавничий дім "РОДОВІД"". - 20.
До збірки ввійшли вірші-присвяти письменника, голови Чернівецької обласної організації НСПУ Василя Джурана ювілярці, де згадується і чернівецький період життя і творчості Галини Тарасюк. Своїми спогадами про знайомство з Галиною Тимофіївною поділився поет, перекладач, публіцист Віталій Демченко, який зачитав вірш-присвяту письменниці.



Павличко Дмитро. Око / Дмитро Павличко. - Одеса : ТОВ РВА "Ірбіс", 2019. - 31 с.
Василь Тодорович також передав бібліотеці примірник циклу віршів “Око” Дмитра Павличка, який подарував у фонди Анатолій Глущак (Одеса).
Щиро дякуємо авторам за подаровані видання, які поповнять кразнавчий фонд книгозбірні. 


Популярні дописи з цього блогу

«Музика та слово – струни його душі»: мережевий проєкт до 75-річчя поета, композитора Володимира Івасюка

Шарлотта Бронте: цікаві факти

Знайомство з автором та його книгами