Перейти до основного вмісту

Вебінар-практикум «Інформаційні технології як засіб підвищення мотивації до читання»

01 травня 2023 р. фахівці Чернівецької обласної бібліотеки для дітей, завідуюча відділом науково-методичної та інформаційно-бібліографічної роботи Тетяна Дудчак та провідний методист Ніна Ковалець,  взяли участь у вебінарі-практикумі «Інформаційні технології як засіб підвищення мотивації до читання».

Оргарнізатори: Львівська обласна бібліотека для дітей в рамках проєкту "П’ята стихія".

"П'ята стихія" - проєкт інформаційно-психологічної безпеки для дітей та підлітків ВПО, які опинилися у Львові внаслідок війни.

Проєкт реалізується за сприяння Посольства США в Україні Держдепартаменту США.

На вебінарі вдосконалили свої знання та практичні навики з використання онлайн-сервісів, імерсивних технологій та програмування у роботі з популяризації книги та читання серед дітей. Працювали з інтерактивними серівасами Quiver, StoryboardThat, Kahoot, Scratch

Про використання сервісів: Kahoot, StoryboardThat; Quiver в роботі з книгою учасникам вебінару розповіла Надія Гарасимчук, провідний бібліотекар відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Львівської обласної бібліотеки для дітей.

З темою "Бібліотекарі у світі коду: програмуємо у  Scratch" виступила Оксана Петелько, зав. відділом інформаційних технологій та електронних ресурсів Львівської обласної бібліотеки для дітей.




Популярні дописи з цього блогу

«Музика та слово – струни його душі»: мережевий проєкт до 75-річчя поета, композитора Володимира Івасюка

Шарлотта Бронте: цікаві факти

Знайомство з автором та його книгами