21 грудня 2020 р.

Подарунок на свято: книги Семени Надії

Напередодні новорічно-різдвяних свят завжди приємно отримувати гарні подарунки! Чернівецька обласна бібліотека для дітей  вдячна  поетесі з м. Києва, Семені Надії Юріївні, за подаровані книги. Читайликів-буковинчиків потішать чудові збірки віршів до свят - "Готуємось до свята" та "Зима на видноколі".

Ці книги розраховані для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. У них ввійшли поезії про українські народні свята, традиції, пори року, про осінні і зимові свята. Поетичне слово авторки дарує відчуття свята, затишку та любові. Запрошуємо книголюбів завітати до бібліотеки та почитати книги Надії Семени.



Про поетесу:

Надія Юріївна Семена пише тексти пісень, вірші, оповідання, зокрема, гумористичні. Друкувалась з 1999 р. в київських та українських виданнях: («Перець», «Сільські вісті», «Дніпро», «Вісті райспоживспілки» та інших.), має чимало публікацій в колективних збірках та альманахах, у співавторстві з композиторами створила багато пісень.

Серед опублікованих книг: «Мені б мелодій з джерела» (2017 р.), «Поезія міської околиці» (2018 р.), «Розказочки» (2019 р.), «Готуємось до свята» (2020 р.), «Зима на видноколі» (2020 р.), та збірка гумористичних творів «Блискавки веселі» (2000 р.).

Володарка багатьох відзнак: перша премія за поезії на міжнародному фестивалі «Україна єднає світ» в 2016 та 2017 роках; Приз симпатій журі на конкурсі «Крилате сузір’я» (м. Харків 2017 р.) та перша премія за авторську пісню у 2018 р.

Номінант у номінації «Натхнення Майдану» четвертого та п’ятого фестивалів «ГО Воля громади – Червона доріжка гідності.» 24.08.2017 р. та 2018 р.

Диплом літературного конкурсу «Коронація слова» 2018 р. в жанрі «Пісенна лірика» та відзнака мистецької агенції «Територія А» за кращу колискову (представлена у добірці ).

Відзнака літературного конкурсу ім. М. Рильського «Троянди і виноград» в номінації «Філософська лірика», 2017 р.

Гран-прі конкурсу поезії та прози «Рідкісний птах» (м. Дніпро, 2019 р.).