Перейти до основного вмісту

Онлайновий тренінг «Психологічна підтримка та взаємодія з користувачами бібліотеки у кризових ситуаціях під час воєнного стану»

29-30 квітня 2024 р. працівники Чернівецької обласної бібліотеки для дітей, Рудая П. М, Дудчак Т. О., Боднарюк М. Д., Кадюк Н.М., взяли участь в онлайновому тренінгу  «Психологічна підтримка та взаємодія з користувачами бібліотеки у кризових ситуаціях під час воєнного стану», який пороходив в межах проєкту «Бібліотека як безпечне місце».

Тренерки Ксенія Кожевнівкова та Вікторія Віткалова розповіли учасникам вебінару про різні емоційні стани людини. Спілкувались про підтримку в умовах надмірного стресу, як випрацювати власні способи самопідтримки та впроваджувати їх в реальному житті. Ознайомились з концепціями самоусвідомлення та Mindfulness, про емоційний баланс та його значення для ментального здоров’я.

Під час тренінгу виконували різні техніки та вправи з стабілізації. 

Програма тренінгу: https://ula.org.ua/images/uba_document/news/2020/Goethe_Institut_Progr_psy_04_2024_1.pdf

ТРЕНЕРКИ:

Вікторія Віткалова, аналітично орієнтований психолог, арттерапевтка, членкиня ВГО Арт-терапевтична асоціація, Київський осередок, членкиня Дивізіону дитячої та підліткової психології НПА, членкиня Етичної комісії Національної психологічної асоціації, авторка тренінгових програм та методик з арттерапії, учасниця проєктів з надання психологічної підтримки постраждалим від війни.

Ксенія Кожевнікова, кризова та аналітично орієнтована психотерапевтка, сертифікована бізнес-тренерка, тренерка особистісного розвитку, членкиня Української асоціації психотерапевтів та бізнес-тренерів, учасниця проєктів з надання психологічної підтримки постраждалим від війни.

Популярні дописи з цього блогу

«Музика та слово – струни його душі»: мережевий проєкт до 75-річчя поета, композитора Володимира Івасюка

Шарлотта Бронте: цікаві факти

Знайомство з автором та його книгами