Перейти до основного вмісту

Книги за програмою поповнення фондів публічних бібліотек Українського інституту книги






Чернівецька обласна бібліотека для дітей – одна з небагатьох, які були відібрані для поповнення фондів за Програмою Україснкого інституту книги у 2020 році. І класні книги для дітей отримані і чекають на свого читача!
Нові книжки – це завжди велика радість і для біблотеки, і для читача.  Разом з книжками Інститут книги надіслав свої фірмові наклейки. 
Кожна книга вже промаркована цією наклейкою. Чудові книги чекають читачів-буковинчиків на поличках Чернівецької обласної бібліотеки для дітей, кожен зможе взяти та почитати книгу, яка найбільше припаде до душі. 
Шановні книголюби книжки чекають на Вас!  

Повний список бібліотек  за посиланням:  https://bit.ly/2R4fpQY.  (Довідка. Український інститут книги (УІК) — державна установа при Міністерстві культури України, заснована в 2016 році. З 2018 року УІК перейняв адміністрування Програми поповнення фондів публічних бібліотек у Міністерства культури України. Головні цілі Інституту: - формувати державну політику України у книжковій сфері; - підтримувати книговидання та книгорозповсюдження; - популяризувати книгочитання в Україні; - - системно працювати над промоцією української літератури та українських авторів у світі.)  


#УІК #Поповнення_бібліотечних_фондів_УІК_2020 #ПрограмаУІК_2020 #Український_інститут_книги
 

Популярні дописи з цього блогу

«Музика та слово – струни його душі»: мережевий проєкт до 75-річчя поета, композитора Володимира Івасюка

Шарлотта Бронте: цікаві факти

Знайомство з автором та його книгами