16 липня 2019 р.

Поринь у світ фентезі книг Ріка Ріордана!

Зараз надзвичайно популярний жанр фентезі. Пропонуємо читачам нашої книгозбірні познайомитись з творчістю РІКА РІОРДАНА (https://uk.wikipedia.org/wiki/Рік_Ріордан) і його знаменитим персонажем – ПЕРСІ ДЖЕКСОНОМ. До вашої уваги книги циклу «Персі Джексон та Олімпійці», які можна отримати у відділі обслуговування учнів 5-9 класів.












Ріордан, Рік
 Персі Джексон та Останнє пророцтво / Ріордан, Рік; пер. з англ. І. Є. Боднар- Терещенко; худож. О. В. Крутик.- Харків: Ранок, 2016.- 5121 с.: іл.

Ріордан, Рік
Персі Джексон та Море Чудовиськ / Ріордан, Рік; пер. з англ. І. Є. Боднар-Терещенко; ; худож. О.В. Крутик.- Харків:Ранок, 2015.- 368 с.: іл.
Персі Джексон - дванадцятирічний школяр, який випадково дізнався, що його рід бере початок від грецького бога морів Посейдона ... Цикл романів про пригоди юного напівбога став надзвичайно популярним в усьому світі. З дати виходу першої книги про Персі Джексона кожен новий твір письменника постійно займає верхні рядки в списках бестселерів «Нью-Йорк Таймс». Другу книгу серії «Персі Джексон і море чудовиськ» в 2006 році було названо кращою книгою для дітей в США. Загальний тираж циклу більше 10 мільйонів примірників.


Ріордан, Рік
Персі Джексон та Прокляття Титана / Ріордан, Рік; пер. з англ. І. Є. Боднар-Терещенко; ; худож. О.В. Крутик.- Харків:Ранок, 2016.- 416 с.: іл.

Ріордан, Рік
Персі Джексон та Лабіринт Смерті/ Ріордан, Рік; пер. з англ. І. Є. Боднар-Терещенко; ; худож. О.В. Крутик.- Харків: Ранок, 2016.- 528 с.: іл.

Ріордан, Рік
Персі Джексон та Викрадач Блискавок / Ріордан, Рік; пер. з англ. І. Є. Боднар-Терещенко; ; худож. О.В. Крутик.- Харків: Ранок, 2016.- 496 с. : іл.

Ріордан, Рік
Персі Джексон та Олімпійці. Секретні матеріали/ Ріордан, Рік; пер. з англ. І. Є. Боднар-Терещенко; худож. О.В. Крутик.- Харків: Ранок, 2015.- 160 с. : іл.