Перейти до основного вмісту

Щедрий подарунок для читачів від книжкового клубу Діснея!


Книжковий клуб Діснея – це єдиний в Україні книжковий клуб для дітей, який успішно працює з 2007 року. Клуб зібрав чимале товариство прихильників читання та мультфільмів. Саме для них видавництво Егмонт Україна підготувало колекцію дитячих книжок з кращими історіями Уолта Діснея. Малюки з усього світу знайомі з цією колекцією, і дітлахи України радо приєдналися до їхнього кола.  Радимо і Вам завітати до бібліотеки та ознайомитись з серією книг які ми отримали  в  дарунок.

Аладін: за мотивами мультфільмів Діснея / переказ О. Калашник. - Київ: Егмонт Україна, 2012. - 41 с.

Книга Аладін розповідає про пригоди молодого юнака Аладіна, який закохався в дівчину дивовижної краси – принцесу Жасмин. Та завоювати серце красуні непросто, адже між ними велика різниця в походженні – він простий хлопець, а вона дочка самого султана. На щастя, славному парубку приходить на допомогу джин з чарівної лампи, заволодіти якою прагне лихий та заздрісний візир Джафар . Та любов і добро завжди перемагає зло, чи не так? Цікаво, чим же закінчиться ця пригода?

Крижане серце: за мотивами мультфільмів Діснея / переказ В. Левицька. - Київ: Егмонт Україна, 2013. - 41 с.

Книга Крижане Серце розповість про те, як головна героїня, безстрашна й невгамовна Анна, вирушає у небезпечну мандрівку в супроводі простакуватого мешканця гір Крістофа та його вірного оленя Свена. Дівчина збирається відшукати свою сестру Ельзу, котра крижаною магією перетворила королівство Арендел на царство вічної зими. На шляху їм доведеться здолати небезпечне високогір’я, зустрітись із загадковими тролями й веселим сніговиком Олафом. Анна та Крістоф вирушають на боротьбу зі стихією, аби врятувати королівство.

Робін Гуд: за мотивами мультфільмів Діснея.- Київ: Егмонт Україна, 2007. - 41 с.

Книга Робін Гуд – це історія про неймовірні пригоди лисеняти Робіна Гуда і його вірного друга – великого, але добродушного ведмедя Джона. Давно розшукуючи цю веселу компанію, шериф міста вирішив влаштувати друзям засідку на турнірі лучників. Та відважне лисеня все одно збирається брати участь у змаганні: адже тільки там він зможе побачити прекрасну Маріан. І ось турнір розпочався, але шериф не може ніяк впізнати серед учасників переодягненого Робін Гуда. Хоча один влучний вистріл здатен виказати славетного лучника… 

Принц та бідняк: за мотивами мультфільмів Діснея. - Київ: Егмонт Україна, 2012. - 41 с.

Книга Принц і Бідняк розповідає про те, як один бідний лондонський хлопчина, зовні як дві краплі води схожий на принца, опинився в його ролі у замку, а принцу довелося зіткнутися з усіма труднощами життя бідняка-бродяги, про які він навіть не підозрював, живучи у розкоші і достатку. Роль принца і бідняка у цій казці про добрі вчинки виконує Мікі.


Корпорація монстрів: за мотивами мультфільмів Діснея. - Київ: Егмонт Україна, 2014. - 41 с.
Книга Корпорація Монстрів – це історія про дружбу і перемогу над страхами з кумедними героями, чудовим гумором та захоплюючим і напруженим сюжетом. Всім дітлахам добре відомо, що в їхніх шафах мешкають монстри і що вночі ці страховиська лякають малюків. Та діти і не здогадуються, що монстри просто виконують свою роботу. Вони змушені лякати дітей і збирати їхні крики для того, щоб потім перетворити цей галас у електроенергію для міста Монстрополіс, де вони мешкають. Але варто в світ монстрів проникнути дитині, як все перевернеться з ніг на голову!









Феї. Таємниця Піратського острова: за мотивами мультфільмів Діснея. - Київ: Егмонт Україна, 2014. - 41 с.


 Якось надміру допитлива фея-хранителька на ім’я Заріна викрала весь запас Синього пилку Небувалії. Дінь-Дінь із подругами вирушили у велику подорож, аби повернути вкрадене. Під дією чарів їхні таланти перемішалися, але це не зупинило рішучих подруг. Навіть зустріч зі справжніми піратами не злякала їх. Чи вдасться феям наздогнати утікачку і повернути пилок, щоб врятувати рідний дім? Дізнайся на сторінках цієї захопливої книжки за мотивами мультфільму студії «Дісней»

Університет монстрів: за мотивами мультфільмів Діснея. - Київ: Егмонт Україна, 2013. - 41 с.
В Університеті монстрів навчаються монстри усіх видів, кольорів і розмірів. До нього поступив і Майк Вазовські – зелений одноокий монстр. Сусідом по кімнаті у нього стає великий волохатий Саллі. Спочатку вони аж ніяк не друзі, навіть навпаки – не сприймають одне одного. Але навчання в Університеті та учаcть в одній студентській команді зблизило їх. Майк і Саллі разом подолали усі труднощі, які випали на їхню долю. Це навчило їх цінувати справжню дружбу. І зі студентів-невдах вони перетворились на справжніх зірок і врешті потрапили працювати в омріяну «Корпорацію монстрів».

Рятівники: за мотивами мультфільмів Діснея. - Київ: Егмонт Україна, 2013. - 41 с. 
За лаштунками світу людей ховається світ мишей. Він непомітний, але живе активним життям за своїми власними законами, які дуже подібні на людські. У мишей навіть є своя Спілка Порятунку і Допомоги. Ця Спілка допомагає людям, які потрапили у біду. Рятівники Бернард і Б’янка вирушають на допомогу дівчинці Пенні, яку викрала з притулку і вивезла на острів зла хазяйка ломбарду Медуза. Там Пенні має дістати великий алмаз із ущелини. Мишенятка шукають Пенні у притулку, а згодом верхи на альбатросі вирушають до острову. За допомогою місцевих тварин дівчинку було врятовано, а мишенятка вирішили завжди працювати разом, допомагаючи людям. 

Рататуй: за мотивами мультфільмів Діснея. - Київ: Егмонт Україна, 2013. - 41с.  

Книга Рататуй – сучасна казка для дітей, яка розповідає про кумедного щура Ремі, який мешкає у підвалі вишуканого французького ресторану і мріє стати шеф-кухарем. Звісно, кухня і щур – речі дещо несумісні. Тому Ремі вирішує здійснити свою мрію за допомогою незграбного кухарчука Лінгвіні. Чи вдалося мрійнику досягти мети – розповість книга Рататуй.

У пошуках Немо: за мотивами мультфільмів Діснея. - Київ: Егмонт Україна, 2012. - 41с.  

 Книга У пошуках Немо – захоплива пригодницька історія з підводних глибин океану. В сім’ї рибок-клоунів Марліна і Корал стається лихо: від нападу риби-хижака гине Корал і вся їхня ікра. У Марліна лишається лише одна ікринка, з якої і з’являється на світ Немо. Батько старався з усіх сил вберегти малого від небезпек океану, та допитливий малюк все одно поплив до таємничого рифу. Якби ж він тільки знав, як далеко заведе його ця сміливість! Тепер Немо і його нових друзів чекає далека дорога додому, повна неймовірних пригод і несподіванок. Не менше випаде і на долю Марліна, який вирушить на пошуки свого єдиного сина. 

Мулан: за мотивами мультфільмів Діснея. - Київ: Егмонт Україна, 2013. - 41с. 

В основі історії Мулан – старовинна китайська легенда про дівчину, яка переодяглась у чоловічий одяг і пішла до війська. Бо єдиним чоловіком у її родині був старий немічний батько, якому довелося б іти до армії, куди мобілізували усіх чоловіків. Тому Мулан вдалася до хитрощів, і стала справжнім воїном. Духи предків, які охороняють кожну родину, послали їй на допомогу дракончика Мушу. Він стає вірним другом дівчини. Мулан бере участь у багатьох битвах, і, хоча її таємницю розкрито, вона все одно перемагає ворогів і повертається додому зі славою і перемогою.

Популярні дописи з цього блогу

«Музика та слово – струни його душі»: мережевий проєкт до 75-річчя поета, композитора Володимира Івасюка

Шарлотта Бронте: цікаві факти

Знайомство з автором та його книгами