Перейти до основного вмісту

Мультсалон "Капітошка"

В рамках Програми літніх читань в бібліотеці працює мультсалон "Капітошка". Для читайликів підготовлена підбірка сучасних та старих мультиплікаційних фільмів. Діти із задоволенням переглядають мультики, які в свій час були популярні серед їхніх батьків.  Старі добрі мультфільми, виконують виховну та морально-етичну функцію, несуть в собі позитивні та добрі емоції.  Мультсеанси відвідали пришкільні табори гімназії № 2, гімназії № 5, ЗОШ № 2 та ЗОШ № 5. Читайлики відчувають себе комфортно та відпочивають в дитячій бібліотеці, зручно вмостившись на стільчиках та  коврі, переглядають різні мультиплікаційні фільми: "Про дівчинку, яка наступила на хліб" (за мотивами казки Г. Х. Андерсена, "Жив-був пес", "Котигорошко", "Солом'яний бичок" та ін) та грають в ігри з бібліотекарями. 



Працівники відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів: заввідділом Маринчук В., Шкварчук Г., Козак Ю., Сергійчук Ю. на період літніх канікул підготували ряд цікавих літературних, пізнавальних та інтелектуально-розважальних ігор. Читачі із захватом грали у літературну гру "Склади малюнок літературного героя з пазлів". Діти за підказкою мали відгадати літературного персонажа та скласти пазли. Популярною серед малечі є гра "Єралаш". Бібліотекар роздає дітям кольорові конверти, в яких знаходяться паперові смужки з надрукованими поетичними рядками. Учасники гри мають скласти правильно вірш та прочитати його вголос.   




Бібліотечне літо триває, читача чекає цікава книжка та приємний відпочинок у  Салоні літніх читань "Під парасолькою" Чернівецької обласної бібліотеки для дітей!

Популярні дописи з цього блогу

«Музика та слово – струни його душі»: мережевий проєкт до 75-річчя поета, композитора Володимира Івасюка

Шарлотта Бронте: цікаві факти

Знайомство з автором та його книгами