Перейти до основного вмісту

Популяризуємо українську дитячу книгу!

З метою популяризації сучасної дитячої літератури працівники  бібліотеки використовують найрізноманітніші форми роботи: книжкові виставки, тематичні полиці, огляди літератури, голосні читання, презентації нових книг, ігри та вікторини, літературні вітальні та вечори, усні журнали, брейн-ринги, віртуальні подорожі тощо. 
В рамках Тижня дитячого читання бібліотекарі відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів провели огляди та презентації дитячих книг різних  українських видавництв.



Учні 3-Б класу ЗОШ № 4 та 3-Б класу ЗОШ № 2 ознайомились з такими книжковими серіями, як: "Я пізнаю світ" (київське видавництво "Школа") та "Веселка" (харківське видавництво "Белкар-книга").  
Книги серії "Веселка" можуть використовуватися вихователями та батьками у виховному процесі, а також будуть цікаві маленьким читачам особисто. Вони вчать відрязняти добро від зла, бути добрими та чемними, вихованими та розумними. 
Книги барвисто ілюстровані, призначені для дітей молодшого 
віку (дошкільнят).

Книги серії "Я пізнаю світ" цікаві і дуже пізнавальні. Ця популярна енциклопедія для дітей різного віку дасть відповіді на багато питань з історії середніх віків, медицині, міфології, океанах і багато іншого. До серії входить біля 23 книг-енциклопедій з різних галузей.












Популярні дописи з цього блогу

«Музика та слово – струни його душі»: мережевий проєкт до 75-річчя поета, композитора Володимира Івасюка

Шарлотта Бронте: цікаві факти

Знайомство з автором та його книгами