Перейти до основного вмісту

"Поезія - це музика душі"

Книга, особливо дитяча, відіграє дуже важливу роль у духовному розвитку, формуванні та становленні особистості маленького читача.
На Буковині, в найбільшій дитячій книгозбірні – Чернівецькій обласній бібліотеці для дітей, відбулося відкриття Тижня дитячого читання «Сузір’я вічного й святого – дитяча книга». 
В рамках цього Тижня малі книголюби зустрічатимуться з цікавими людьми та відвідуватимуть різноманітні заходи з популяризації дитячої книги.   
На відкриття Тижня дитячої книги до бібліотеки завітала поетеса-аматорка Васкан Ольга Василівна. 
Вона розповіла читачам, учням 5-Б класу ЗОШ № 2 (керівники: Ткач І. В., шкільний бібліотекар Смольський А. М.),  як книга вплинула на її життя та допомогла в творенні віршів. 
За фахом Ольга Василівна – бухгалтер, а в душі – поет. ЇЇ поезії друкувались в газеті «Буковинське віче». Зустріч з поетесою пройшла під гаслом «Поезія – це музика душі».
Читачам близька тема поезії, адже багато з них намагаються писати вірші. О. В. Васкан поділилась власним досвідом з «юними поетами» та зачитала декілька віршів.  
Діти зачаровано слухали авторку. Особливо, глибоко всім запали в душу вірші «Мамина любов» та «Вишиванка». Також, нікого з присутніх не залишив байдужим вірш, присвячений Героям Майдану – «Народження і безсмертя». 
Ольга Василівна має багато гарних віршів, які, ми сподіваємося, незабаром вийдуть друком і порадують поціновувачів поезії.

Популярні дописи з цього блогу

«Музика та слово – струни його душі»: мережевий проєкт до 75-річчя поета, композитора Володимира Івасюка

Шарлотта Бронте: цікаві факти

Знайомство з автором та його книгами